Проектанти в София следват световни тенденции в архитектурата

08.03.2018 | Автор: | Публикувано в: Бизнес

Архитектурно студио Арт Ню Вижън подхожда към всеки проект като към предизвикателство и с голяма отговорност към своята работа и краен резултат. Според архитект Габриела Джамбазова истинският успех на компанията идва от таланта на архитектите. „Привлякохме към наши приятели и колеги от бизнеса, в чиито талант и професионализъм бехме сигруни. Така създадохме едно ядро, което е в основата на фирмата ни и с което постигнахме много успехи“, казва Габриела.
„Най- приятното и удовлетворяващо нещо в работата ни е признанието, радостта на клиентите – което получаваме след завършването на поверения обект“, добавя Павел Иванов.
Част от услугите на двамата архитекти е и проектиране на офис сгради, проектиране на хотели и обществени сгради. Опитът им до момента показва, че всяко изпълнение не може да бъде оприличено с предходното. Затова всяка сграда, независимо от нейното предназначение, има собствен почерк и стил, който да отговаря напълно на заложените изисквания. Интересен факт се оказва проектирането на хотели, тъй като освен с визия и удобство, сградата трябва да бъде проектирана според възможностите на имота и регулациите в него. СПА центърът е неизменна част от всеки хотел, който се строи 21 век. Затова неговите размери варират. Добрият архитект знае как да се оползотвори максимално дадено пространство и да предложи архитектурни решения за всеки тип сграда или обект.
Проектантите от Арт Ню Вижън са на мнение, че когато човек има желание е хъс за работа, може да реализира всеки проект, независимо къде се намира. Силата на екипа им идва от иновативния подход и вникване по-дълбоко в исканията на клиентите, за да изпълнят проекта дори по-добре от очакваното. Всеки обект, който се стартира може да бъде освен планиран и проектиран, но но за да е наистина завършен, трябва да бъде включен и интериорен дизайн. Проектирането на интериорен дизайн е друга част от услугите на двамата най-добри проектанти в София. Независимо дали търсите архитекти в София или за цялата страна, тук ще намерите професионално отношение и подход, който ще надмине и най-смелите ви очаквания като краен резултат.

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.