Изработка на Уеб Сайт за Къща за Гости | Уеб Сайт за Хотел

10.11.2017 | Автор: | Публикувано в: Web проекти

Имам ли Нужда от Изработка на Уеб Сайт?

Не сте ли и вие от хората, които питат Google къде да отседнат, когато планирате пътуване?

А още повече, ако става въпрос за пътуване в чужбина.

Изключително удобно е да прочетете мнения на други хора за даден хотел, както и да сравните цени, а дори направо да си резервирате престоя.

Ако пък вие самите се занимавате с бизнес с хотелиерство или къщи за гости, то сигурно осъзнавате добре ролята на Интернет в съвременния бизнес.

Най-авторитетната форма на присъствие във виртуалното пространство остава официалния уеб сайт.

На официални страници хората се доверяват най- много, защото би следвало информацията да е актуална и самият уеб сайт да се поддържа редовно.

Добре, но не е ни Твърде скъпо и Трудоемко?

Имаме добра новина за вас! Изработката на фирмен уеб сайт вече не е нито трудна, нито скъпа! Дори няма да имате нужда от програмист, за да смените, когато си пожелаете, нещо по сайта!

Това е възможно с платформата за изграждане на уеб сайтове – www.4stupki.com. Дори можете да разгледате готов, професионално изработен Демо Уеб сайт за къща за гости – http://www.4stupki.com/pages/preview-theme?demo_id=14582&layout=simple .

С тази платформа имате пълен достъп до админ панел, от който можете да контролирате всичко – информация, снимки, цветове и т.н.

Благодарение на лесната и интуитивна система за изработка на уеб сайтове, сами можете да създавате нови страници и да ги оформяте като истински професионалисти с помощта на готовите шаблони. Просто избирате шаблон, заменяте снимките и информацията с Ваши, променяте няколко цвята и готово!

Демото по – горе е един добре завършен пример за това какво трябва да съдържа в себе си един такъв сайт.

В началната страница е добре да сложите най-важните и красиви снимки, които имате на къщата си за гости, както и да опишете всички предимства още тук.

В страницата  „За нас“ е мястото, къде да запознаете посетителя с вас и да го спечелите с приятелски текст, съдържащ интересна информация.

В „Услуги“ опишете всички удобства и услуги, които предлагате, като можете да добавите по 1-2 изречения за всяка услуга. Не забравяйте, че хората обичат да получават качествена информация, но тя да не е в прекалено дълъг вид.

В „Галерия“ можете да създадете отделни албуми и да качите тематични и качествени снимки във всеки албум.

В „Новини“ редовно публикувайте новости около бизнеса Ви и особено ако пускате промоции или намаление на цените например.

В „Контакти“, освен изчерпателна информация за връзка с Вас, поставете и Google карта, която да показва точния адрес на Къщата за гости. Това би било изключително удобство за хората, които ще пътуват към Вас.

Изработка на Уеб Сайт за Къща за Гости | Уеб Сайт за Хотел
Оценете статията

Автор:

Този автор има 2 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.