Изработка на Уеб Сайт за Къща за Гости | Уеб Сайт за Хотел

10.11.2017 | Автор: | Публикувано в: Web проекти

Имам ли Нужда от Изработка на Уеб Сайт?

Не сте ли и вие от хората, които питат Google къде да отседнат, когато планирате пътуване?

А още повече, ако става въпрос за пътуване в чужбина.

Изключително удобно е да прочетете мнения на други хора за даден хотел, както и да сравните цени, а дори направо да си резервирате престоя.

Ако пък вие самите се занимавате с бизнес с хотелиерство или къщи за гости, то сигурно осъзнавате добре ролята на Интернет в съвременния бизнес.

Най-авторитетната форма на присъствие във виртуалното пространство остава официалния уеб сайт.

На официални страници хората се доверяват най- много, защото би следвало информацията да е актуална и самият уеб сайт да се поддържа редовно.

Добре, но не е ни Твърде скъпо и Трудоемко?

Имаме добра новина за вас! Изработката на фирмен уеб сайт вече не е нито трудна, нито скъпа! Дори няма да имате нужда от програмист, за да смените, когато си пожелаете, нещо по сайта!

Това е възможно с платформата за изграждане на уеб сайтове – www.4stupki.com. Дори можете да разгледате готов, професионално изработен Демо Уеб сайт за къща за гости – http://www.4stupki.com/pages/preview-theme?demo_id=14582&layout=simple .

С тази платформа имате пълен достъп до админ панел, от който можете да контролирате всичко – информация, снимки, цветове и т.н.

Благодарение на лесната и интуитивна система за изработка на уеб сайтове, сами можете да създавате нови страници и да ги оформяте като истински професионалисти с помощта на готовите шаблони. Просто избирате шаблон, заменяте снимките и информацията с Ваши, променяте няколко цвята и готово!

Демото по – горе е един добре завършен пример за това какво трябва да съдържа в себе си един такъв сайт.

В началната страница е добре да сложите най-важните и красиви снимки, които имате на къщата си за гости, както и да опишете всички предимства още тук.

В страницата  „За нас“ е мястото, къде да запознаете посетителя с вас и да го спечелите с приятелски текст, съдържащ интересна информация.

В „Услуги“ опишете всички удобства и услуги, които предлагате, като можете да добавите по 1-2 изречения за всяка услуга. Не забравяйте, че хората обичат да получават качествена информация, но тя да не е в прекалено дълъг вид.

В „Галерия“ можете да създадете отделни албуми и да качите тематични и качествени снимки във всеки албум.

В „Новини“ редовно публикувайте новости около бизнеса Ви и особено ако пускате промоции или намаление на цените например.

В „Контакти“, освен изчерпателна информация за връзка с Вас, поставете и Google карта, която да показва точния адрес на Къщата за гости. Това би било изключително удобство за хората, които ще пътуват към Вас.

Автор:

Този автор има 2 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.