Пет лесни стъпки за печат на визитки

10.04.2017 | Автор: | Публикувано в: Web проекти

С напредъка на технологиите съвременният печат на визитки е нещо изключително лесно, бързо и достъпно. За да направите собствена визитна картичка е добре да следвате следните стъпки:

Стъпка # 1. Трябва да ви бъде ясно какво ще включите във вашата визитна картичка. Тя  е като мини автобиография. Трябва да се включат продукта или услугата, която предлагате, заедно с контактите си. Ако сте собственик на бизнес, адреса на дружеството е задължителен. Бъдете кратки и ясни, и не прекалявайте с детайлите.

Стъпка # 2.  Сега да преминем към темата за проектирането на вашите собствени визитни картички. Има стотици дизайни онлайн на разположение, които могат да ви помогнат с това. Ако имате творчески идеи, можете да ги проектирате по своему. Щрихирайте с лист и молив дизайна – нека продукта или услугата, предлаган от вашата компания да бъде отразен в тях. Лого или друг подобен графичен елемент може да има добър ефект върху картичката за евентуалните клиенти.

Нахвърляйте няколко проекта, които ви идват на ум на хартия, като включите всички добри елементи, с които може да се проектира дизайна на вашата визитна картичка. После изберете елементите, които харесвате най-много, за да получите перфектен дизайн. Накрая напревете оформлението на страница с наличен софтуер или Indesign. Дайте разпечатката на професионален принтер, за да ги направи на желаната от вас хартия, цветове, шрифт и пр.

Стъпка # 3.  Много важно е да запомните, че когато се изработва визитна картичка,  шрифта трябва да бъде четлив и ясен.Четливостта не трябва да бъде пречка за хората. Изберете тема и дизайн, които не са нито много сбити и семпли, нито твърде  претрупани и безвкусни. Визитката не трябва да бъде безлична, а трябва да оказва въздействие.

Стъпка # 4. Доброто качество на хартията е наложително. Първото нещо, което хората ще забележат, е усещането за хартията на допир като качество. Високото качество на хартията добавя стойност към вашия бизнес и прави този рекламен материал професионален и впечатляващ.

Стъпка # 5. За да добавите стойност към вашата визитна картичка, е добре да използване и обратната страна. Ако смятате, че предната част не е достатъчна, за да даде възможно най-добрата информация, но имайте предвид, че трябва да е подходяща и полезна. Това е норма, която трябва да се следва, докато създавате свои собствени визитни картички.

Всичко, което трябва е добър дизайн, както и да изберете фирма с професионален принтер, който отпечатва прецизно. Ако можете да направите това, можете да направите свои собствени визитни картички за минимална цена! За това експериментирайте и развивайте вашия бизнес!

Автор:

Този автор има 96 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.