Боду СОД пое охраната на две състезания в София

12.05.2014 | Автор: | Публикувано в: Бизнес, Услуги

Провеждането на значими спортни събития винаги е съпроводено с голям зрителски интерес. Най-добрите и изявени спортисти влизат в своеобразна битка помежду си, за да покажат своите умения и талант. Зрителите от своя страна са нетърпеливи да наблюдават съревнованието между най-добрите .

Провеждането на едно мащабно спортно събитие е свързано с организация на безброй детайли по негово осъществяване. Ние ще се спрем на един от основните, а именно – охраната. За да може определено масово мероприятие да протече безпроблемно, трябва да се осигури качествено изпълнение на услугата охрана на мероприятия. Ето защо е важно да се обърнем към фирма партньор с утвърдена пазара репутация, опитни служители и богато портфолио. Пример за фирма, извършваща ефективни охранителни услуги е Боду СОД. Именно на нея бяха поверени най-значимите спортни събития в столицата през пролетта.

Експертите на Боду СОД се погрижиха за спокойното протичане на Световната купа по естетическа гимнастика между 21 и 22 март в зала „Арена Армеец”. Участниците разкриха своя талант пред развълнуваната публика, като българския женски национален отбор успя да  триумфира със златен медал. Спортната проява протече безпроблемно благодарение на сътрудниците по охрана от Боду СОД.

Другата значима спортна проява, съсредоточила интереса на публиката бе Световното първенство по бокс за младежи, която отново се проведе в зала „Арена Армеец” между 10 и 25 април. Участници показа най-доброто, на което са способни, тъй като залогът бе голям – квалификация за олимпийските игри в Нанджин през август тази година. Младите боксови надежди взели участие бяха момичета и момчета между 17 и 18-годишна възраст. Боду СОД се погрижи за спокойното протичане на състезанието.

Със своя професионализъм по време на работа, фирмата за пореден път доказва, че заслужено е лидер на пазара. Боду СОД има дългогодишен опит в осъществяването на охрана на мероприятия от разнообразен характер – митинги, фестивали, концерти, спортни събития и други. Това свидетелства за отлична подготовка на служителите и възможност за противодействие на различни престъпления и правонарушения.

При осъществяване на своята дейност служителите на Боду СОД извършват необходимата координация с гражданите, за да реагират своевременно на евентуални нарушения на реда. Важно е да споменем, че експертите на Боду СОД зачитат правата и достойнствата на гражданите при изпълнение на услугата охрана на мероприятия.
Професионалната квалификация на служителите по охрана непрестанно се поддържа благодарение на различни програми и методики.

С бизнес модел ориентиран в полза на клиента и предоставяни ефективни услуги, Боду СОД неслучайно е лидер в охранителния бранш. С гладкото протичане на двете мащабни спортни прояви – Световната купа по естетическа гимнастика  и Световното първенство по бокс за младежи –  за пореден път фирмата затвърди извоюваните върхови позиции.

Автор:

Този автор има 5 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.