Безплатен онлайн магазин – оптималният търговски бизнес в кризата

01.04.2014 | Автор: | Публикувано в: Web проекти, Онлайн бизнес, Онлайн магазини

Криза е и за никого не е тайна, че в нея определено нищо не върви, или върви далеч по-трудно отпреди… Известно е, че за да има покупателна способност на населението, трябва да има стабилност на доходите, ниски цени, високи заплати, финансови облекчения за бизнеса, а не смразяващи всеки ентусиазъм безкрайни административни пречки, непосилни данъци, невероятно утежнена както никъде другаде по света система и държава, която по-скоро пречи, отколкото да помага на бизнеса.

Да, вие естествено, като всеки българин, знаете отлично всичко това, но все пак не ви се иска доживот да слугувате за ниско заплащане и много работа, да не си получавате редовно заплатата, а и след това с нея едвам да свързвате двата края. Ето защо, тъй като определено не вярвате, че ще спечелите от тотото милион, апартамент или кола, – това ще се случи единствено, ако намерите изход от кризата в собствен, независим от ненадейни съкращения и експлоатация на труда ви бизнес, вие решавате да отворите магазин. Да, но ако този магазин се намира в големия град, на оживена улица или на възлов булевард, за да реализирате оборот, ще трябва да плащате и за наем, и за ток и вода, и за такса смет, и за куп още други неща… А вие искате да не фалирате като повечето днес такива магазини, и без това конкуренцията с големите и непрекъснато роящи се молове, е повече от убийствена!

Затова – заложете смело на безплатен онлайн магазин. Така всички тези разходи ще бъдат избегнати с изненадваща лекота и размах на вашата предприемчивост и търговски нюх, ще плащате единствено за хостинг – поддръжката на вашия електронен сайт, направена от професионалисти (примерно само за 5 лева на месец), както и за домейн (например само 17 лева годишна такса). И така – куриерската-фирма-доставчик на вашите продукти ще ви направи дори до 20% отстъпка от цените за доставка! По този начин вие ще можете успешно да стартирате личен бизнес с минимални инвестиции от ваша страна, с възможно най-малък и оптимално премерен риск и най-важното – възможно най-независим в кризата!

Автор:

Този автор има 10 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.