Със Сваровски и през 2014/2015

05.03.2014 | Автор: | Публикувано в: Бизнес

Swarovski_4627_27x185mm_Unfoiled_Crystal_Vitrail_Medium_Rectangle_Octagon_Fancy_StoneС поглед към близкото бижутерийно бъдеще отново основна спирка е колекцията на гиганта Сваровски. За някои близко, за други незаинтригуващо, но все пак есен/зима 2014/2015 не е и толкова далечна. Отправяйки поглед към нея отново сме заслепени от кристален блясък, лукс и дълготрайна стойност. Дизайнерите от сега работят по украсяването на бижута, аксесоари, дрехи и вече ни подсказват какво кристално съкровище ни очаква. Нови форми и цветове с магическа красота, хипнотизиращ ефект и разкош, спиращ сърцето.

Спирайки се на богатото разнобразие от пръстени, гривни, колиета и обици се запознаваме с някои нови кристални решения. Octagon е специален камък със своите  нишковидни аспекти, вдъхновени от паяжина и удивяваща симетрия. Pendant Urban съчетава мъжката дързост и спортната женственост. В романтичния естетически мащаб Sweet Heart е камък, вдъхновен от старото, прекрасно съчетано с новото и модерно в уникална асиметрична форма. Кристалът е перфектен за бижутерийни комплекти. Цялата романтика, пък е събрана в сърцевидния Clover Pendant.

Богатите и живи тонове Бери са основната модна тенденция за сезон 2014/2015. Те се изявяват в два пищни ефекта: Crystal Blackberry Pearl, мистериозен, дълбока сянка на блестящо лилаво, допълнена от фино златисто покритие. Вторият ефект е на богато романтичния Crystal Lilac. В допълнение към това е прекрасният Dark Moss Green цвят, който едновременно съчетава природата с нивото, с лукса, вдъхновен от истински скъпоценни камъни.

В колекция есен/зима 2014/2015 година специално място заема и ципът. Ефектният цип сам по себе си носи пънкарски ефект, но в същото време е елегантен и провокативен за всяка дреха. Новият безупречен, сплескана Crystal Pearl Coin, е толкова «тих», с гладка повърхност, че може да се носи на голо, като придава зашеметяваща изисканост на всички видове дизайнерски бижута.

И това е само малка част от цялата истинска съкровищница, изпъкваща с кристалната иновации за есен/зима 2014/2015 . Изборът, който Сваровски предоставя на своите почитатели винаги е огромен.

Дали обвит в много деликатен кристален прах или като страхотен пасианс, дали пламенно блестящ или с нежен блясък, гъвкавостта на кристала Сваровски е без сравнение. Бижутата Сваровски винаги предлага уникална и балансирана селекция от продукти, изработени да отговарят на най-строгите стандарти за цвят, качество, размер и форма. Дизайнери и производители от цял свят усъвършенстват своите продукти с елементи Сваровски.

Сваровски продължава традицията си на сътрудничество с дизайнери от световна класа. Над четиридесе прочути имена и изгряващите таланти влагат познания и въображение при проектиране на вечните и бляскави бижута с елементи Сваровски-перли и кристали.

Автор:

Този автор има 11 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.