Бързи Кредити онлайн – полезни съвети

30.06.2011 | Автор: | Публикувано в: Съвети

Развитието на експресното кредитиране в България преживява истински бум през последните години заради неизменната тромавост на банковите институции и безкрайната бюрокрация и документи за попълване, с които те ви засипват. За разлика от тях обаче небанковите кредитни компании успяха да привлекат клиентите, търсещи пари на заем, посредством бързи кредити заради улеснената си процедура по кандидатстване за такъв тип финансиране.

В настоящата статия ще се опитаме да ви дадем няколко важни съвета, които важат както при физическото кандидатстване за бърз кредит в офиса на съответна компания, така и при бързи кредити, за които се кандидатства онлайн:

  • Как да кандидатстваме за бърз кредит онлайн – можете да пуснете своето заявление за бърз кредит онлайн посредством попълването на онлайн формуляр с информация за вас, като така ще си спестите доказване на доходите, търсенето на гаранти, справки и други неприятни моменти от процедурата.
  • Условия за отпускане на бърз кредит – трябва да се запознаете с условията за отпускане на бърз кредит онлайн на съответната небанкова финансова институция, за да не бъдете измамен. Проучете дали ще можете да обслужвате своя бърз кредит от населеното място, където живеете, защото това може да ви създаде допълнителни проблеми.
  • Каква сума пари на заем мога да получа – в зависимост от различните кредитиращи организации и вашето кредитно досие сумата може да варира значително. Естествено, колкото по-лесно и бързо получавате един бърз кредит, то толкова по-малък е и неговият размер.
  • Колко процента е лихвата при отпускане на бърз кредит онлайн – тук нещата също могат да варират значително, ето защо е нужно да се запознаете обстойно с договора на съответната кредитна организация. Ако вашето кредитно досие показва, че вие сте бил лоялен и отговорен платец при предишни ваши кредити, то това може да намали значително и лихвата по бързия кредит, за който кандидатствате в случая. Това е така, защото банката намалява нивото на кредитния риск, ако вашата кредитна история е добра.

Надяваме се да сме ви помогнали да направите най-правилния избор при кандидатстване за пари на заем и бърз кредит онлайн.

 

 

Автор:

Здравейте казвам се Димитър Георгиев и се занимавам със SEO копирайтинг. Работата ми е свързана с някои от най-добрите SEO оптимизатори в България, но предлагам и редица други онлайн услуги - WEB & Logo дизайн, Facebook рекламни кампании, програмиране, SEO консултации и т.н. Поддържам и собствена директория за статии Article-bg.eu, както и още няколко уеб сайта, които все още разработвам сайт за интериорни решения & паркет , SEO оптимизация.

Този автор е публикувал досега 54 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.