Спешни мерки срещу хлебарки

16.03.2014 | Автор: | Публикувано в: Дом и семейство, Друго, Услуги

Идва един момент в живота, когато иначе дълбокия ни и спокоен сън, бива нарушен от присъствие на хлебарки в дома ни. Пълзящите насекоми тревожат на възрастните и плашат децата, което общо взето е равно на стрес за цялото семейство. В такива моменти, трябва да вземем крути мерки, за да спрем нашествието на нелицеприятните буболечки от нашите апартаменти и къщи.

Първият вариант, който влиза в сила при повечето домакинства, е използването на подръчни средства за пръскане против хлебарки или други методи за отстраняване на проблема. Има хиляди семейства, които използват борова киселина за унищожаване на неканените гости или пък всякакви модерни спрейове с инсектицид. Упоменатите средства могат да помогнат, но не за дълго, като единствения вариант остават професионалистите.

Ние от фирма Превента гарантираме качествено пръскане против хлебарки, което ще даде резултат веднага щом напуснем помещенията ви. В тези наши умения се увериха стотици граждани гласували доверие на младия и сработен екип от бригадата. Хлебарките не могат да оцелеят след намесата ни, защото използваме достатъчно ефективни препарати.

Инсектицидите, които ползваме унищожават не само хлебарките, а и техните яйца. По този начин се прекъсва веригата на разпространение и заразата в дома изчезва. Нашите хора ще се погрижат да напръскат всички рисови зони, тъй като леговищата на пъплещите гадини могат да бъдат на най-различни места с повишена влажност.

Спрете със стръвта, капаните, спрейовете и бабините лекове. Инвестирайте в ДДД услуги, за да премахнете неприятното усещане, че нещо ще ви ползи във всеки един момент. Тук е момента да споменем шест месечната гаранция, която Превента дава за вас. При положение, че след изтичането им проблемът се върне в дома ви, следващото пръскане е безплатно.

Това е всичко, което искахме да споделим с вас, очакваме да посетите www.preventa.bg сайта за дезинфекция, дезинсекция и дератизация, където ще прочетете още куп любопитни неща за работата ни, цените и въобще всичко, което ви касае. Желаем ви да бъдете спокойни вкъщи без каквито и да е насекоми и дразнители.

 

Автор:

Този автор има 132 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.